Demonstrationer

Frihetsturnén i Skåne 20 - 24 juli


Kl 12 varje dag torgmöten med Ingrid Carlqvist, Tania Groth och Jan Sjunnesson. Musik med Andreas Rimheden.

20 juli Helsingborg, Stortorget
21 Landskrona Rådhustorget
22 Lund Mårtens torg
23 Malmö, tVärnhemstorget
24 Trelleborg,  Rådhustorget

 Hör av dig om du vill hjäpa till !

Mer info på FB event


Uppdatering 30 juli 2016:


Demonstrationerna gick bra men var knappast välbesökta. Vid fyra platser fanns motdemonstranter och Lund var värst. Märkligt nog var Malmö lugnt och där spelade även musikern Andreas Rimheden sin nationella syntpop.

Här nedan finns länkar till videoklipp, foton och de tal som Ingrid Carlqvist och Tania Groth höll


Länkar:

Video Helsingborg innan 

Video Helsingborg alla tal

Video Malmö med Ingrid

Video Malmö med Tania

Video Malmö med Andreas

Video Lund med vänsterhuliganer

Video Malmö

Video Malmö

Video Trelleborg

Sydsvenska Dagbladet Lund


Foton:


Ingrid Carlqvist och Jan Sjunnesson


Tania Groth och Jan SjunnessonTania Groth och Jan Sjunnesson LundAndreas Rimheden från Blippblopporkestern Malmö

Motdemonstranter Malmö

Jan Sjunnesson och Ingrid Carlqvist

Funktionär Malmö

Funktionärer Malmö

Jan Sjunnesson Malmö


Ingrid Carlqvists tal om islamiseringen av Sverige:


Mina damer och herrar!

Nietzcshe lär en gång ha sagt: ”På torget har logiken ingen chans mot trollkarlen.” Och precis så är det ju för den skrikande mobb vi ser här. Vi som läst på om islam, vi som lägger fram fakta om denna skrämmande ideologi, vi som sökt tillstånd för denna demonstration för att sprida våra kunskaper – vi har ingen chans i deras värld. 

De avskyr nämligen fakta. De vill bara se trollkarlar som förvrider deras sinnen med falska speglar och får dem att tro att islam är fredens religion som de intet har att frukta från. Sanningen är dock att de skrikande och faktaresistenta vänsterextremisterna är de första som kommer att dingla från lyktstolpar den dagen islam tar över. Så blev det i Iran och så kommer det att bli i Sverige.

Så låt oss, för deras skull och vår egen, se till att logiken nu vinner över trollkarlen. Låt oss besegra islam medan tid finns – innan vänsterextremisterna dinglar från lyktstolpar …

Ingen kan ha undvikit att se att de islamiska terrordåden nu kommer i allt snabbare takt – senast i München i går. Varför sker det just nu? Ett svar är förstås att vi nått en kritisk massa av muslimer i Europa, och därmed inte längre kan skydda oss. Ett annat svar är att allting följer al-Qaidas tidslinje i sju faser. 

Terrorforskaren Magnus Ranstorp har beskrivit de sju distinkta faserna i sin rapport för Försvarshögskolan: ”Assymetriska hot och terrorism.”

Fas 1 kallades ”Väckelse” och gick ut på att efter Nine Eleven 2001 provocera USA och därmed mobilisera muslimer över världen.

Fas 2 var ”Varseblivning” och gick ut på att bygga hemliga bataljoner redo för kamp. Denna fas pågick till 2006.

Fas 3 var ”Uppror mot fienden” med framförallt terrorangrepp mot Turkiet och Israel. 2007-2010.

Fas 4 innebar störtandet av hatade arabiska regimer (tänk Arabiska våren). 2010-2013.

Fas 5 var Proklamering av kalifatet – en islamisk stat. 2013-2016.

Vi är nu framme vid Fas 6: Total konfrontation med Väst som ska vara mellan 2016 och 2020.

Fas 7 är den Slutgiltiga segern, och den mina vänner ska inträffa någon gång mellan 2020 och 2022.

Om inte vi stoppar den, förstås.

Hur gör vi då det? Jag ser ingen annan utväg än att förbjuda islam i vårt land. Islam förstör Sverige med grov kriminalitet och ett smygande maktövertagande, men de flesta har ju ingen aning om detta eftersom politikerna och medierna tystar ner allt som visar islams negativa sidor.

 Sedan nyårsattacken i Köln har fakta börjat sippra ut, men det är fortfarande ingen som kopplar muslimernas agerande till deras religion/ideologi. Och det är definitivt ingen som beskriver hur muslimska organisationer arbetar intensivt på att skaffa islam mer makt i Sverige – för våra skattepengar!

Ett stort problem är att ytterst få svenskar vet något om islam. De flesta utgår från att det är en variant av kristendomen, något folk sysslar med i sitt eget hem eller möjligen i moskén då och då.

Just nu får muslimska organisationer mångmiljonbelopp av våra skattepengar för att verka mot islamofobi och för demokrati – samtidigt som de i själva verket arbetar för att skaffa sig större makt och i slutänden förvandla den demokratiska och sekulära staten Sverige till ett islamiskt sharia-land. 

Och de politiker och tjänstemän som delar ut våra skattepengar åt dem har INGEN ANING om vad pengaregnet kommer att resultera i. Det kan jag konstatera efter ett stort antal samtal till de ansvariga.

Efter flera skandaler där muslimska trossamfund bjudit in extremister och hatpredikanter, beslöt demokratiministern Alice Bah Kuhnke att se över reglerna för bidragen. Utredaren ska ta fram ett nytt regelverk med tydligare krav om demokratiska värderingar. Jo tack, det är förstås välkommet. Det enda krav samfunden hittills har haft på sig är att de säger att de är demokrater, samt att de har en styrelse och årsmöten.

Men vem fick då uppdraget att ta fram detta nya regelverk? Jo, den öppet islamvänlige statsvetaren Ulf Bjereld, ordförande för Socialdemokrater för tro och solidaritet, mannen som stöttade Omar Mustafa när denne blev utsparkad ur sossarnas partistyrelse. Att Mustafa haft samröre med antisemitiska, kvinnofientliga och homofientliga personer var inga som helst problem för Bjereld. 

Men så vet vi också att hans organisation, som tidigare hette Broderskapsrörelsen, redan 1999 skrev ett avtal med Sveriges Muslimska Råd. De lovade att hjälpa muslimerna att få inflytande över svensk politik och aktivt föra fram muslimer för uppdrag i styrelser och nämnder.
Broderskapsrörelsen åtog sig att driva igenom tre viktiga saker för muslimerna:
·       Lagstiftning eller avtal vad gäller muslimska helgdagar, Imamutbildning, Överenskommelser med arbetsplatser vad gäller fredagsbönen.

Ingen av punkterna är uppfylld ännu, men redan till hösten startar något slags imamutbildning vid Kista folkhögskola. Eller utbildning av islamiska ledare, som de själva kallar den för. Ledare för vadå? Jo, det kan man ju bara spekulera kring. Själva säger de ingenting.

Ulf Bjereld har redan innan han ens påbörjat utredandet sagt att de muslimska organisationerna inte ”ska känna oro”, det är bara några småsaker som ska klargöras.

Mina vänner - att sätta Ulf Bjereld på detta uppdrag är som att göra Dracula till chef för blodbanken!

Vi lever nu mitt i den tredje vågens jihad. Islam har sedan sin uppkomst på 600-talet gjort otaliga försök att inta Europa. Två gånger har de varit nära att lyckas – på 600-talet och på 1400-talet. Den tredje vågen består av två delar. 
Dels den våldsamma jihad där islamisterna använder våld och terror för att försöka besegra fienden. Dels är det den kulturella jihad, som går ut på att islamisterna på det mest bedrägliga sätt använder sig av de lagar och rättigheter de får i vårt samhälle för att försöka motarbeta samhället och störta det.

En av de saker muslimer använt mot oss är vår extrema förmåga att känna skuld för våra förfäders gärningar. Det finns faktiskt forskning som visar att bara vita människor har denna självförstörande empati för ”den andre”. Genom att kalla alla oss som fruktar islam för islamofober har de ganska länge lyckats täppa till truten på oss.

Men det finns ingen islamofobi! Det är ett påhittat ord som lanserades just för att förvirra oss och få oss att tro att den som kritiserar islam samtidigt fördömer alla muslimer och påstår att alla muslimer är våldsamma icke-demokrater. Så är naturligtvis inte fallet. 

Det finns gott om fredliga och demokratiska muslimer i vårt samhälle, frågan är varför de aldrig gör sin röst hörd och fördömer sina hatiska och terroristiska trosfränder? Därmed inställer sig den obehagliga frågan:

”Var står de demokratiska muslimerna den dag vi står inför ett islamiskt maktövertagande i Sverige? Kommer de att vara med oss i kampen för demokratin eller har de sin främsta lojalitet med Allah?”

En annan sak de använt för att tysta oss islamkritiker är religionsfriheten. Den verkar lika helig som asylrätten – en annan ”rättighet” som i mitt tycke har spelat ut sin roll. Religionsfriheten innebär att människor har rätt att tro på vilken gud de vill – INTE att de får tvinga den på oss andra med krigiska böneutrop och borttagande av fläskkött från skolbespisningar.

Dessutom är det så att alla som ägnar minsta lilla tid åt att studera islam snart inser att islam inte är en religion. Islam är till 90 procent politik, rättsväsende och detaljerade regler för hur muslimer ska leva sina liv. Att islam dessutom har en dos religion nerslängt i grytan gör den bara ännu farligare som totalitär ideologi betraktad. 

Islam skrämmer inte bara folk med världsliga straff – den som inte följer islams regler kommer dessutom till helvetet. Och det är ingen metafor, för muslimer är helvetet i högsta grad en verklighet som präntas in i dem från späd ålder. Så här beskrivs det till exempel på en sida på nätet som heter Islam för barn:

”Jahannam (Helvetet) är den plats av smärta och straff som Allah (swt) har förberett för de som förnekade sanningen och de som var olydiga.”

Precis så ser verkligheten ut för de flesta muslimer. Islam, som ju betyder underkastelse, är ett totalitärt system där allt är bestämt av Allah, där människor inte får styra över människor – alla ska underkasta sig sharia utan ifrågasättande. Tänk er själva ett regelsystem som styr allt i en människas liv – till och med vilken fot du ska stiga in på toaletten med … Mer totalitärt än så blir det inte. Och är du olydig är det helvetet som väntar på dig.

Varför tror ni att världens muslimska länder saknar demokrati och mänskliga rättigheter? Det är ingen slump – det beror på Allah. Varför tror ni att muslimer flyr till Västvärlden? Många av dem är förstås bara ute efter att sprida islam, men en del vill faktiskt leva i fria demokratier. Ändå står de inte upp för vårt system, och tar aldrig offentligt avstånd från sharia.

Att frukta denna totalitära ideologi som sprider död, skräck och elände överallt där den far fram, är ingen psykisk sjukdom eller en omotiverad rädsla. Det är faktiskt så att den som INTE fruktar islam, går emot sina egna överlevnadsinstinkter och riskerar att förstöra såväl sitt eget liv som sitt lands framtid.

Därför måste slutsatsen för oss som älskar frihet och demokrati bli att förbjuda islam. I dag låter det som rena utopin, men jag tror att de flesta människor kommer att landa i samma slutsats. Antingen sitter vi tigande och ser hur islam tar makten över oss och tvingar oss att välja mellan tvångskonvertering, döden eller en tillvaro som förnedrad dhimmie.

Dhimmie-status får den som varken vill dö eller konvertera till islam. Om du lovar att betala jizhya-skatt till dina herrar muslimerna, får du leva. Men du ska inte tro att du har några rättigheter, i det muslimska Spanien som politiker vill få oss att tro var ”islams guldålder” tvingades kristna gå omkring med en symbol av en gris på sin klädedräkt, medan judarna fick bära en apa. 

Dhimmier har långt ifrån samma rättigheter som muslimerna, utan kan när som helst straffas för vad en annan dhimmie har gjort. Om du tycker att detta låter som en trevlig utveckling för Sverige, ska du definitivt främja islams makt här.

Och begå nu inte misstaget att tro att bara för att du känner ett antal snälla och fredliga muslimer, så är islam faktiskt en ”fredens religion” – dock makalöst misstolkad av tusentals terrorister över världen. Jag brukar ta exemplet med den fulla skålen med M’n’M-kulor. Jag sträcker fram den till dig och säger:

”Varsågod! Fem av de här kulorna är förgiftade, men de flesta är helt ofarliga! Vill du ta en grabbnäve?”

Begå heller inte misstaget att tro att det bara är religiösa muslimer som kan bli farliga. Gång på gång har vi sett hur så kallat välintegrerade, välutbildade och skötsamma muslimer plötsligt drabbas av SJS – Sudden Jihad Syndrome. 

För drygt en vecka sedan var det mannen i Nice som körde en lastbil rakt in i nationaldagsfirande fransmän och dödade minst 84 människor. Enligt hans närstående brydde sig mördaren inte ett dugg om islam, gick aldrig i moskén, åt fläskkött och jagade både kvinnor och män för sex.

Men detta är inte alls något mysterium. Muslimer som struntar i sin ideologis alla påbud och förbud ”vet” innerst inne att de kommer till helvetet. Och det räcker inte med att de, likt oss, accepterar Jesus som Guds son för att vara garanterade en plats i paradiset. Enligt Koranen var inte ens profeten Muhammed säker på att han skulle släppas in där.

Det finns bara ETT säkert sätt att komma till paradiset – och det är att göra jihad. I hatidh-samlingen Sahih al-Bukhari, vers 8727 står: 

”Allah garanterar att han släpper in den mujahedin (jihadkrigaren) som är i hans tjänst i Paradiset om han dödas. I annat fall leder Allah honom säkert tillbaka till hans hem och ger honom krigsbyte.”

Detta betyder alltså att en muslim kan bete sig hur oislamiskt som helst under ett helt liv, men om han dör under en attack mot vantrogna är han GARANTERAD en plats i paradiset.

Men säger vän av demokratin – kan vi verkligen förbjuda en viss tro eller åsikt? Är inte det odemokratiskt? Jo, det kan man tycka men jag ser det som det där moraliska dilemmat om huruvida man ska offra en person för att rädda en hel grupp. Antingen låter vi islam ta makten över oss och ta ifrån oss allt vad demokrati och frihet heter, eller så offrar vi islam för att vi själva ska överleva. För mig är valet enkelt.

Så, om vi inte ska fortsätta böja nacken och lämna över Europa till islam, vad ska vi då göra? Tyvärr tror jag inte våra politiker är redo att förbjuda islam, så problemet lär inte lösa sig utan krig. Ja, krig. I mer än 200 år har svenskarna levt i fred och frihet – ska vi nu gå ut i krig för vårt fosterland? Ja, det hoppas jag verkligen. Om inte vikingen i oss vaknar så finns det inget hopp. Då kan vi lika gärna lägga oss ner och bli dhimmier på en gång.

Häromdagen publicerades en väldigt intressant video på Youtube där Daniel Pipes, chef för amerikanska The Middle East Forum, delade med sig av sina tankar om Europas framtid. Han ser två möjligheter:
·       Antingen fortsätter islamiseringen av vår kontinent och vi blir Eurabia, en förlängning av Mellanöstern.
·       
     Eller så säger européerna nej, nu räcker det! Och det är vad Daniel Pipes tror kommer att hända.

Han pekar på det faktum att i val och opinionsundersökningar ser vi nu hur allt fler européer väljer partier som vill stoppa islamiseringen och den muslimska massinvandringen. Pipes menar att det är mer troligt att antiislamiska och antiinvandringspartier kommer att ta makten, än att de infödda européerna kommer att stillatigande se hur deras länder islamiseras.

Men, varnar han – det kommer inte att bli trevligt. Den fred som Europa kunnat njuta av sedan 1945 försvinner. Vår världsdel står inför tuffa tider.

Och Pipes är inte ensam. Nyligen läckte det ut att Patrick Calvar, chef för Frankrikes säkerhetstjänst DGSI, varnat parlamentsledamöter med orden: "Vi står på randen till inbördeskrig."

Jag delar Pipes och Calvars förutsägelser. Och hur gärna jag än skulle vilja att islamiseringsproblemet kunde försvinna utan våld och krig, så tror jag inte det är möjligt. Det finns inte en enda politiker som i dag skulle våga föreslå ett förbud av islam, vilket antagligen skulle få en majoritet av de muslimer som bor här att flytta till andra länder.

Men vi har stått inför tuffa tider förut. Kanske inte just vi som lever nu, men Sverige och svenskarna har genom århundradena gjort sig kända för att kunna slåss när det gäller. Och nu gäller det att ta fram modet och styrkan vi har inom oss. Låt oss aldrig ge upp vårt Sverige åt dem som vill förvandla oss till en helvetisk shariastat!

Sverige är vårt land – inte muslimernas!
Tania Groths tal om feminism, kulturmarxism och islam:


I stand here today to tell you why I reject the monstrosity that has now become feminism as I no longer recognize what it has become.
Feminism has become radicalized and it has become possibly one of the West’s biggest problems.  Certainly it plays a great part in Sweden’s current misery.

Feminism has, instead of being liberating, become a scourge.  An almost militant elitist ideology.  A once positive idea gone mad. And it is harming us more than we might think.  Amongst other negative attributes it has created a culture of self-hatred amongst men rendering them incapable of now standing up and protecting their country when it is most needed.

Years ago the proud lion of Sweden's Nordic Battlegroup's coat of arms sported an erect penis. Enraged about this symbol of masculinity, a group of female soldiers lodged a complaint with the European Court of Justice - and Swedish politicians in their - by then - already feminized ignorance - obligingly removed the offending member.  The lion was emasculated.  Literally castrated.

Now I can’t help but compare this emasculation to the state of Sweden today.  Swedens men having now been neutered and feminized and rendered essentially harmless. Dangerously so, and clearly therefore, unable to protect Sweden’s women and young girls from the most horrific crisis of mass rape in modern times.

Feminism is no longer about women’s rights, it is a deliberate Marxist-Feminist machinery set about to bring down the temple of Western civilization.


Denmarks’ Iben Thranholm recently wrote – and it is hard to disagree with her: “The deficiency of masculinity in European culture renders it impotent in the face of the political and cultural chaos that has escalated along with growing immigration.” and I also fully agree with her when she wrote “The shortage of masculine virtues is the underlying cause of the immigration problems.

And in fact, this is what this invasion of mostly muslim migrants was meant to do.

Apologists for Islam claim that Islam has been hijacked by violent extremists.  A 10 minute read of any Islamic scripture can show anyone who bothers to look that this is not true. Islamic jihad is central dogma to Islam.

In fact it is feminism that has been hijacked, along with modern Jewish and black rights groups.  Hijacked by Marxists who are using the genuine historical inequities in women’s rights and black rights and even the Holocaust to push a communist agenda.  Feminism today is anti-women as it shills for Islam, just as Soros-funded fake Jewish groups like “J street” pretend to be about Jewish rights while working against Israel, and “Black Lives Matter” work to create hatred between white and black people in America and beyond.

Sweden once, was outwardly both a people and a country who had a stellar reputation around the world.  A people who had created the perfect society of equality and liberty.  And it WAS so and it was lauded and celebrated across the Western world.  A superpower of a sort.  Not a military superpower, not even an economic superpower with weight to throw around.  But a superpower of the sort of which legends are made.  The perfect society made of equality, liberty AND economy – where everything went up into a perfect and higher whole. 

A story a bit like King Arthur’s Camelot.  A story almost too good to be true – and apparently so it has been.

And yet now, my sister country, Sweden, has cancer – and it is growing. Its love affair with Marxist hijacked Feminism has destroyed a healthy equalitarianism and made it sick with undeserved moral superiority such that now even Norway has said it will take no Swedish refugees when it finally collapses.

That cancer is called feminism. Or should I say the Cultural Marxism that has infected every level of your society because it certainly does not bear any resemblance to feminism as it once was – or meant to be.

As the original feminists, it should anger us all. 

In its infancy and  years after feminism meant something good.  It meant equal rights and elevating women’s status in society - not as it is now, trouncing and squashing other people, whether it be men - or women of your own kind or others.

And oddly, Islam seems to be exempt from the Marxist-feminist attacks on our cultures.

And why is that?

Because modern feminism, like homosexual rights groups, alternative sexual practice advocacy groups, Black people groups, Jewish groups and others too numerous to name are in fact thieves of the moral authority of the groups they pretend to represent.

When what many of them really are, are George Soros-funded, culturally Marxist battering rams against classical civilization meant to use the moral authority we ourselves give to these groups due to past hardships, as weapons against our entire culture, legal system and organizing principles.
This is no less than a war being waged on our very essence.

Remember the words of famous Palestinian assassin and convert to Islam, Carlos the Jackal.
“Only a coalition of Marxism and Islam can defeat the United States”

We can substitute the Western World for the US and it still holds true.
Feminism used to mean standing by your rights as a woman, not emasculating your men and ignoring the plight of your sisters.  It means equality, not superiority, it means a collective freedom, not just freedom for some.

Once upon a time strong Scandinavian women, the REAL feminists, fought long and hard for equality, and we, here in Scandinavia, achieved that equality. 

The same was true across the world in democracies for various groups that had to fight for equality of opportunity in mainstream society. The American Civil Rights movement, for example under Dr. Martin Luther King. A man who today would be called a “far right extremist” by the contemporary left.

Once we start to understand that all these groups are the ones that are hijacked, and not Islam which in fact is being true to its historic principles of violent conquest and brutal control of other cultures and peoples, the comfort levels of modern Feminist groups and Islam make perfect sense.

The same as Black lives matter, who never cause problems when there is genuine injustice towards blacks because that would create a better society. They only cause riots when a police officer shoots a black man who might richly have had it coming - because that chaos will destroy our societies - and the very destruction of our societies is their goal.

This is no different than feminist groups creating enmity against Swedish natives while ignoring or minimizing the horrors against women, the mass rapes, the murders, of Swedish women by Muslims.

Swedish politician Barbro Sörman, recently said: “it's far worse when Swedish men rape women than when migrants do it.  Because, you see, when Swedes rape, they're doing it despite believing in "gender equality."

And suddenly this makes perfect sense.

Modern identity groups are usurpers. Thieves of the moral authority of past injustices towards weaker groups in order to weaponize them against real liberals.

Ladies and gentlemen, we are not far right wing. Who knows what that even means any longer.  We are those who want the West to prosper.
We are the real liberals like Thomas Jefferson and the great liberal philosophers of Europe like John Locke, Voltaire, Kant and James Mill.

Modern feminists are false feminists – pseudo-feminists - because they have made it abundantly clear that they don’t care about what happens  to other women. Instead they are making women targets for Islamic aggression and then blaming the machinery of the most fair state in the history of the world for the results.

They are literally the sacrificers of women and the destroyers of women’s rights -  along with all the rest of ours - if they win.

Enter Islam and you have a lethal cocktail.

Women all over Sweden are being harassed, groped and raped at an unprecedented rate by Islamic men who have no cultural respect for women.  It has become a horror of normalcy. It barely even runs as news now and no longer is anyone surprised.

Women being raped, stabbed, groped, harassed by Muslims are countered by insane strategies like rubber bracelets in Swedish saying “tafsa inte” – “don’t grope me”.  The insanity of this “strategy” is mindboggling - and about as useful as the German strategy of keeping migants at arms length. 

Actually less useful as the Muslims for the most part do not read Swedish. 
But really, if you need a bracelet to tell you not to sexually molest someone a bracelet is not going to do it and it is ludicrous to think so.  As it turns out, at the most recent music festival where 5 women were raped and 45 were sexualy assaulted, some migrant marauders were themselves wearing the “tafsa inte” wristbands! 

We are in the midst of the worst possible situation, the perfect storm.  While Marxists disguised as feminists have hounded and vilified, essentially castrated men, the invaders, mostly young muslim men have NOT forgotten their masculinity and they take, just like any invader, what they want - unimpeded.  They see a soft nation of soft men and a soft government that is unwilling to tackle the problem.

We useful idiots, not recognizing the narrative of cultural Marxism using genuine human rights groups as weapons, have served them a smorgasbord of soft femininity - and there is nobody left to fight for you or to protect you or your culture and laws - because you have essentially taken those who COULD have fought the invaders out of the game! 

Again, this was no accident.

Islam is the main weapon of the Marxists who would tear down our peaceful and cooperative civilization. Islam is the perfect killing machine. And with its unholy alliance with Marxist hijacked Feminism, weaponized fake black rights groups and other mostly fake identity groups, we can now see the edge of the cliff.

It is also no accident that Leftists demand safe spaces against reason and opinions they do not share, but actively seek to destroy real safe spaces for women such as a girl’s bathroom, locker room or school shower.
Those genuine safe spaces for women have been destroyed by decree in much of the West already. And groups claiming to be feminist groups are partly responsible.

Again, this makes perfect sense when you realize the intention was to deconstruct us.

I am here to ask you to you need to take off the veil of ignorance and un-blind yourselves.  I am asking you to stand strong on Swedish values and culture and to guard them with your life – to fight for them.  And I am asking you to reject the false feminist narrative with their lies and manipulations and to take back your pride in your respective genders and to celebrate those differences.  Because men and women ARE different!  We have different strengths and abilities and they are both equally important and equally needed.

Ladies and gentlemen the time has come to make choices and these choices will have consequences.

Not just for ourselves, but our children and the conditions under which we as a people will exist.

The kinds of choices for which our ancestors have fought bloody wars.
Existential choices.

This conflict is moving into a new phase. And we had better all be prepared to do our part whatever part that may be.

Ladies and Gentlemen, the madness needs to stop!

Because a war is being waged against us - and we had best recognize this.

And, don’t take my word for any of this! Get curious, read about Cultural Marxism and read about the left’s agenda at deconstructing our societies, destroying our cultures and our values.

All of our futures’ depend on this, especially since your government is pushing this destructive agenda.

If our cultures and peoples are to survive it is time to wake up.
Ladies and gentlemen, thank you for your time.
----

Vår första demonstration


Lördag 23 april

Vi samlas kl 13 på Kornhamnstorg i Gamla Stan, Stockholm.
Tyst promenad längs Stora Nygatan till Brantingstorget vid riksdagens Kanslihus. Talare och paroller kommer informerade om senare.  FB event

Ansvarig för polistillståndet är Jan Sjunnesson. Vill du vara med i planeringen, kontakta honom på 076/9000900 sjunnesson.jan at gmail.com


-----

Bilder , film och tal från denna första demonstration:

Tania Groths tal:

Today is a very special day. I am the leader of For Frihed Denmark and I have the great privilege of standing here with you at the first For Frihed Sweden demonstration. We stand here united because we are worried about what is happening in Europe today. 

We stand also with the people of Europe, people who have had enough of the insanity, united now against the forces of fascism and, in particular, the fascist ideology of Islam.  On the 25th of January I stood, together with Pegida UK, before an ocean of patriotic Germans in Dresden and signed the following declaration, The Prague Declaration, on behalf of For Frihed, Pegida Denmark.  It is my hope that For Frihed Sweden also will join in the coalition. Link

The declaration reads as follows: 

Conscious of the fact that the thousand-year history of Western Civilization could soon come to an end through the Islamic conquest of Europe, and conscious of the fact that the political elites have betrayed us, we, the representatives of the various nations of Europe, declare as follows:
We shall not surrender Europe to our enemies. We are prepared to stand and oppose political Islam, extreme Islamic regimes and their European collaborators.

We are prepared to risk our freedom, our property, our occupations and careers and perhaps also our lives as generations have done before us. It is our obligation to future generations.

We refuse to submit to a European central government. The regulations of the global elites have brought us poverty, unemployment, corruption, chaos and moral collapse. It is time this came to an end.

We respect the sovereignty of European nations and the rights of people in all European countries to govern their affairs as they see fit.
We hold it to be a sacred right of the citizens of all European countries to protect their borders and to decide which migrants they accept and which they do not accept into their countries.

We call attention to our common European roots, traditions and values, as well as to the historical alliances of our nations.
We are resolved to protect Europe, freedom of speech and all other civil liberties, as well as our common way of life together.

...Ladies and gentlemen!

A revolution has already taken place in the West – while we have been sleeping. 

2000 years of reason has been replaced by cultural Marxism and Islamic supremacy in the form of political correctness.  Cultural Marxism and cultural relativism is anathema and lethal to our civilization.  We have seen it before in Europe as we have suffered Franco, Hitler, Mussolini and other totalitarian despots who have held millions of people in misery and contempt. 

We in the west have ourselves swallowed a lethal cocktail of arrogance, ignorance, blindness – but most of all… self-loathing – a loss of self. It is a poisoned cocktail that has been killing us slowly and that is now showing itself by our confused and paralyzed attitudes to what is happening right around us – right now.  We have lost our pride and forgotten what we are about.  And I don’t think that we fully understand what it is we are fighting for.  It is our freedom, our culture…our very lives.

What WE are doing is counterrevolutionary.  This is a counter-revolution.  We are attempting to right the wrong – we are striving to restore all that we have built and what has made the West the greatest, free’est and fairest place for humanity in all human history.  We will turn back the clock and fight for the life that so many have died to create for us.

We are here to tell our politicians and the world that we will not be silent and let our beautiful Scandinavian and European culture laid to waste on the altar of political correctness and multiculturalism.

And on that note, I would like to thank you again for letting me address you here today.  

Never surrender. 

Ingrid Carlqvists tal (YouTube):


Stoppa islamiseringen? Det pågår väl ingen islamisering? Skulle Sverige kunna bli en islamisk stat, en del av kalifatet? Haha, vad löjligt!
Ja, så kan det låta när man talar med vanliga svenskar – och det är just därför Sverige är det ideala landet att ta över. Svenskar är så fullständigt övertygade om att inget ont någonsin kan hända oss, att alla människor är fina innerst inne och älskar Sverige lika mycket som vi som härstammar från vikingarna gör.

Många danska vänner har frågat mig: Varför är svenskarna inte nationalister? Varför ser man så få svenska flaggor när man kör runt i landet, varför verkar ni skämmas över att sjunga nationalsången? Älskar ni inte ert land?

Jag har grubblat länge på den frågan och har äntligen kommit på hur det ligger till: Den svenska nationalismen kan sammanfattas med orden: ”Vi VET att vi är bäst. Sverige är det bästa landet i världen, och det förstår alla som kommer hit. Alla vill vara som vi, för vi är bäst.”
Och är man bäst ska man inte skryta, det är mycket ofint. Därför får svenskarna nöja sig med att le lite ödmjukt och invänta tiden då främlingen inser att Sverige är bäst och accepterar sitt öde.

Det är därför Sverige är det enklaste landet i Europa att islamisera. Godtrogna politiker välkomnar islamister in i sina partier – fullständigt övertygade om att dessa islamister ÄLSKAR grön el, feminism och cykelstigar. Det tror på fullt allvar att det är feminismen som gör att de går med i Miljöpartiet de gröna, INTE för att de ska komma åt maktens boningar och sakta men säkert låta sina egna idéer genomsyra det parti de valt ut.

Sådan här politisk infiltration kallas entrism och är en känd politisk taktik där en viss organisation efter en förutbestämd plan låter vissa av sina medlemmar (som fortfarande är lojala med sin gamla organisation) söka inträde i en annan organisation som oftast är betydligt större. Syftet är att värva medlemmar till den första organisationen, bygga upp ett inflytande för den första organisationen i den andra organisationen eller helt enkelt ta över den andra organisationen.

I Sverige är entrism numera ett okänt begrepp, och det vi inte ens har ett ord för kan vi inte förstå. Det senast uppmärksammade fallet var när trotskisterna i Offensiv på 70- och 80-talen försökte infiltrera SSU. Försöker avslöjades och många offensivare uteslöt ur SSU.
Numera är entristerna inte kommunister av olika slag. De är islamister. Här är några exempel på hur de har försökt infiltrera svenska partier.
2006 gick ordföranden för Sveriges muslimska förbund, Mahmoud Aldebe, med rötter i Jordanien, ut med ett brev till de svenska riksdagspartierna där han framförde önskemål om anpassning av de svenska lagarna för minoriteter, det vill säga införande av sharialagar i Sverige. Han ville ge imamer rätt att underteckna skilsmässor, att kommunala skolor skulle undervisa muslimska barn i hemspråk och religion, att muslimska barn ska få separat simundervisning och krävde en moské i varje stad. Det här var alldeles för mycket och alldeles för tidigt. Reaktionerna blev så starka att till och med hans eget muslimska förbund gick emot honom. 2009 hade Aldebe blivit medlem i Centerpartiet och meddelade att han ville in i riksdagen. Många i partiet reagerade över hans bristande demokratisyn, Aldebe drog tillbaka sin kandidatur och lämnade året efter partiet.

Aldebe misslyckades med sitt försök till entrism.
Abdirizak Waberi försökte med Moderaterna. 2010 lyckades han bli riksdagsledamot och satt i det känsliga försvarsutskottet. Detta trots att han redan 2006 i en intervju för tidningen Ottar sagt att kvinnor som inte följer de muslimska klädreglerna skapar "oro" i samhället. Han sa också att en man får ha fyra fruar och att han får slå sin fru om hon är otrogen.

Var nu detta moderat familjepolitik? Knappast. Men Moderaterna vet att 80-90 procent av Sveriges muslimer röstar på vänsterblocket och räknade väl iskallt med att Waberi skulle locka muslimer till Moderaterna. 2014 åkte Waberi ur riksdagen.
Waberi misslyckades med sitt försök till entrism.

2013 drabbades Socialdemokraterna. Omar Mustafa hade som ordförande för Islamiska förbundet lyckats bli invald i partistyrelsen. Tack vare modiga kvinnor som Carina Hägg avslöjades Mustafas verkliga intentioner snabbt och efter bara en vecka lämnade han partistyrelsen och alla sina uppdrag inom Socialdemokraterna.
Mustafa misslyckades med sitt försök till entrism.

Mehmet Kaplan är den som lyckats i särklass bäst med sin entrism. I många år har han varit en hyllad medlem i Miljöpartiet och bäste vän med språkröret Gustav Fridolin. När han utnämndes till bostadsminister i Löfvens regering såg det ut som om islamiseringen av Sverige hade lagt i en överväxel.

Miljöpartiet är kanske det enklaste partiet att ta över med entrism eftersom de är så otroligt naiva och godtrogna inför alla människor som inte är etniska svenskar. Den dagen det på allvar går upp för Fridolin att Mehmet Kaplan bara utnyttjade honom och hans parti för att sprida sin egen islamism, lär bli en tuff dag för Fridolin. Ungefär samma chock som alla de kvinnor och män drabbades av när Stasiarkiven öppnades efter Berlinmurens fall 1989 och de fick veta att deras äkta makar hade spionerat på dem och lämnat rapporter om dem till Stasi.

Nu har Kaplan tvingats bort och därmed kan vi konstatera att även hans försök till entrism misslyckades. Men nu gäller det att vi lär oss av detta, det finns många fler muslimska entrister i våra partier och politikerna MÅSTE ta det här på allvar och rensa ut dem alla. Annars kommer våra folkvalda att ta demokratin ifrån det svenska folket.
Och då är det bara en tidsfråga innan Sverige som vi känner det är ett minne blott.